vrijdag 20 mei 2016

Verse Pastasaus met een Tongstrelend Verrassings Effect van ...Passievrucht!

O la la. Deze pastasaus daagt je smaakpapillen uit tot het nemen van een hap en ....te genieten. Wat een heerlijke saus is dit, en wat een gedurfde combinatie.

Het idee voor deze saus kwam tot stand tijdens het maken van de basissaus. Op het aanrecht lag een passievrucht en ik voelde gewoon dat ik deze zou gaan gebruiken in de saus. Een overheerlijke tongstrelende sensatie, samen met de courgette, de gember en de tomaten uit de basissaus. Dit moet je gewoon proeven!



Wat heb je nodig voor deze gedurfde saus:
1 pan basissaus
1 courgette, in stukjes gesneden
2 cm gember, in stukjes gesneden
2 passievruchten, doormidden gesneden
1 tl kokosolie
1tl tijm

Hoe maak je deze super lekker smakende saus:
Smelt de kokosolie in een pan.
Voeg de courgette en tijm toe en roerbak even.
Doe de gember erbij. Roer goed door.
Nu de courgette erbij en lekker wokken.
Haal de passievruchten leeg met een lepel boven het courgette mengsel en door de basissaus roeren.
Klaar!

Yummie!

Gezonde groetjes,
Vivian
 

Geen opmerkingen: